Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij wat uw wensen zijn. Daarmee gaan wij aan de slag om te kijken wat er voor nodig is om deze te realiseren. Een project doorloopt in de regel de volgende stappen:

 

N

1. Inmeten van uw project

Inmeten van uw project, dit kunnen wij voor u verzorgen. Wanneer wij dit zelf doen, hebben we een goed beeld van het project en weten waarmee rekening gehouden dient te worden tijdens het teken- modelleerwerk.

N

2. Constructieve berekeningen

Constructieve berekeningen, hierbij kunnen we u adviseren over de toe te passen profilering en verbindingen.

N

3. Concept ontwerp

Wanneer duidelijk is hoe het project er uit moet komen te zien maken wij een technisch gedetailleerde controletekening in 2D en/ of 3D. Deze voldoet aan de geldende bouw- en veiligheidsnormen. De opdrachtgever krijgt zo een goed beeld van het ontwerp en kan aan de hand hiervan aangeven of dit aan zijn / haar wensen voldoet.

N

4. Definitief ontwerp

Op aanwijzingen van de opdrachtgever worden nog eventuele wijzigingen doorgevoerd, waarna vervolgens het tekenwerk definitief wordt afgemaakt. In dit stadium kunnen eventueel de inmeetgegevens ook nog worden verwerkt.

N

5. Afronding

Het uiteindelijke tekenwerk wordt omgezet naar materiaallijsten voor het bestellen en produceren, daarnaast worden productietekeningen voor uw werkplaats digitaal aangeleverd. Verder kunnen we u voorzien van digitale bestanden om uw machines aan te sturen. Tevens wordt u voorzien van montageoverzichten zodat het uiteindelijke ontwerp ook compleet realiteit wordt.

WS Engineering kan dit hele proces voor u uitvoeren en begeleiden, het is echter ook geen enkel probleem om in een afzonderlijk stadium bij ons aan te kloppen. Heeft u uw ontwerpen al klaar en u wilt enkel nog productietekeningen? Wij kunnen dat voor u verzorgen. Of heeft u alleen een tekenaar nodig voor het uitwerken of corrigeren van uw ontwerp? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw bouwwerk. U kunt hier contact met ons opnemen.